Zakelijke bestellingen

Krijg toegang tot de beste producten voor uw werkzaamheden met hoge kortingen!

  • Kwaliteit - Geef uw bedrijf toegang tot de beste auto/truckverzorgingsproducten die op de markt verkrijgbaar zijn.
  • Gemak - Stop met het verspillen van tijd met zoeken naar de laagste dagelijkse prijs.
  • Lagere productkosten - Stroomlijn uw bestelproces en verlaag uw totale productkosten aanzienlijk.

Kwaliteit - Cleanation is de thuisbasis van de beste auto/truckverzorgingsproducten die er zijn. Geef uw bedrijf toegang tot de beste auto/truckverzorgingsproducten die er op de markt zijn. Als u niet kunt vinden wat u zoekt op onze site, laat het ons dan weten. We zullen ons best doen om u hiermee te helpen. 

Gemak - Onze eenvoudig te navigeren website heeft voldoende producten om uit te kiezen. Van shampoo's tot reinigingsgereedschap en apparatuur, we kunnen u tijd en geld besparen door de noodzaak om bij meerdere leveranciers af te nemen, weg te nemen. We zijn verheugd dat veel van onze klanten al de overstap hebben gemaakt en voor Cleanation hebben gekozen als hun primaire leverancier voor al hun behoeften op het gebied van auto/truckverzorging. 

Lagere productkosten - Wij allemaal bij Cleanation weten dat uw tijd waardevol is. Besteed minder tijd aan onderzoek, boekhouding en verwerking door een bedrijfsaccount aan te maken. Stroomlijn uw bestelproces en verlaag uw totale productkosten aanzienlijk.

Bij Cleanation heeft u geen abonnementskosten en geen jaarlijks minimum. Alle bestellingen van meer dan €50 worden gratis verzonden. Vraag een account aan met uw bedrijfsgegevens via onze contactpagina, na controle en goedkeuring word uw account geüpgraded en heeft u toegang tot hoge kortingen. Kortingen variëren, dit is geheel aan u. Hoe meer u afneemt des te hoger de korting!

Geinteresseerd?

Vraag een account aan!