Klantenservice
0

SprayPay gespreid betalen

Gespreid betalen tot €5000,-

Met SprayPay kun je aankopen in onze webshop tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden.

 

Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.

 

Komt die ene aankoop even niet goed uit dan heeft SprayPay een mooie oplossing. Kies op de betaalpagina van onze webshop voor SprayPay – gespreid betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch tot je aankoop overgaan.

 

Waarom wachten?

Is de webshop aangesloten bij SprayPay en is het aankoopbedrag minimaal
€ 250,- dan bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt 24/7 online plaats. Dus ook in het weekend! Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »