• Lorem ipsum
FAQ
BTW vrij
Kan ik bij jullie Btw vrij kopen als buitenlands bedrijf?

Zeker, u kunt tijdens het bestellen uw BTW nummer invoeren. Dit veld is direct gekoppeld aan de database van de EU zodat het nummer direct gecontroleerd wordt. Bij invulling van een correct buitenlands BTW nummer wordt automatisch de BTW op 0% gezet.

Wat zijn de verzendkosten?
Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden alle bestellingen voor €5,95 via PostNL naar Nederland en België, vanaf €50 bestelwaarde sturen wij uw bestelling zelfs helemaal gratis op!

Hebben jullie een fysieke winkel?
Hebben jullie een fysieke winkel?

Nee, om de prijzen scherp te houden hebben wij uitsluitend een magazijn. Zo bent u verzekerd van scherpe prijzen en snelle verzending. Het afhalen van pakketten is daardoor niet mogelijk.

Kan ik mijn producten retourneren?
Kan ik mijn producten retourneren?

Toch niet wat u zocht? Via uw account kunt u ons gemakkelijk aangeven dat u de producten wilt retourneren. Op onze pagina verzenden en retourneren vind u informatie waar aan u moet voldoen en waar u de producten naar kunt retourneren.

Wanneer word mijn pakket bezorgd?
Wanneer word mijn pakket bezorgd?

Wij pakken alle bestellingen (mits op voorraad) geplaatst voor 16:00 uur op dezelfde werkdag direct in, deze worden meestal de volgende dag door PostNL afgeleverd! Plaatst u een bestelling in het weekend? Dan wordt uw bestelling maandag direct ingepakt en verzonden zodat u het dinsdag zult ontvangen.

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden