Klantenservice
0
Cleanation - Zondag 8 Mei 2020

Welke hogedrukreiniger is geschikt voor mij

EEN HOGEDRUKREINIGER KIEZEN

Al onze hogedrukreinigers zijn ontworpen en vervaardigd van professionele kwaliteit. Deze gids leidt u stap voor stap door de basisconcepten om u te helpen bij het kiezen van de juiste hogedrukreiniger voor uw toepassing met de kracht en duurzaamheid om net zo hard te werken als u.

 

Wateropbrengst 

De Wateropbrengst is het watervolume dat het mondstuk verlaat, gemeten in liters per minuut/uur. Het is de belangrijkste factor voor professionele en commerciële reiniging. De juiste druk zal bepalen hoe snel u uw klus kunt klaren.

 

Werkdruk bar

De kracht waarmee de hogedrukreiniger water spuit wordt aangegeven in het aantal bar. Let hierop wanneer je op zoek bent naar een hogedrukreiniger, want niet iedere werkdruk is geschikt voor elke klus. Je hebt bijvoorbeeld meer druk nodig om stenen muren schoon te krijgen dan een auto. Bij de meeste hogedrukreinigers kan je de werkdruk instellen. Let daarom op de maximale werkdruk die de machine kan leveren. Wij leveren hogedrukreinigers van 120 bar tot 500 bar.

 

ELEKTRISCH VS. BENZINE

Elektrisch is gebruiksvriendelijk en kostenbesparend. Het belangrijkste nadeel is dat u wordt beperkt door de lengte van het netsnoer, lagere druk en stroom. Benzinemachines gaan overal naartoe en bieden een hogere druk, doorstroming en duurzaamheid.

 

KOUD VS. HEET

Koudwater hogedrukreinigers zijn goed voor de meeste toepassingen. In sommige omstandigheden waar vet, olie, voedselverspilling of hardnekkig vuil wat meer overtuiging nodig hebben, kunnen warmwater hogedrukreinigers het antwoord zijn. Het zijn hybride machines die een dieselverwarmingsketel hebben die het reeds onder druk staande water op de gewenste temperatuur brengen (Max 110ºC).

Nieuws & updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »