Klantenservice
0
Cleanation - Woensdag 18 Maart 2021

Samenwerking met Nerta beëindigd

Cleanation beëindigt per direct de samenwerking met Nerta.

 

Naast de zakelijke aspecten, hechten wij grote waarde aan de menselijke aspecten in onze relaties met leveranciers, distributeurs en onze klanten. Binnen onze bedrijfsfilosofie gaan wij uit van eerlijke communicatie, respect en kwaliteit.


In de relatie met onze klanten zoeken wij naar oplossingen die aansluiten bij de omstandigheden van de klant. Van leveranciers en distributeurs verwachten wij een soortgelijke samenwerking waarbij open communicatie, gezamenlijke ontwikkeling, gelijkwaardigheid en vertrouwen voor ons het uitgangspunt vormen. Wanneer een samenwerking niet langer aan onze waarden voldoet, zijn wij het aan onszelf en onze andere relaties verplicht deze te beëindigen.

 

Cleanation beëindigt daarom per direct de samenwerking met Nerta. De relatie met Nerta is dermate beschadigd, dat een gezonde samenwerking voor Cleanation niet meer mogelijk is. Alle voorradige producten zullen worden uitverkocht en komen daarna niet meer terug in het assortiment van Cleanation.

 

Wij hebben natuurlijk niet stilgezeten, we zitten op het moment in de afronding met nieuwe fabrikanten en leveranciers die met hun tijd meegaan en voldoen aan ons standaard. Deze leveranciers leveren producten van zeer hoge kwaliteit en staan niet stil in de ontwikkelingen van hun producten. 

 

Wij verwachten dat de samenwerkingen met onze nieuwe fabrikanten en leveranciers op korte termijn zijn afgerond, we houden jullie op de hoogte. 

 

Nieuws & updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »