Klantenservice
0
Cleanation - Dinsdag 4 Februari 2021

Nu ook bij Cleanation, betalen op krediet met CreditClick

Zo eenvoudig als 1-2-3!

CreditClick biedt jouw de mogelijkheid om op een verantwoorde en snelle manier gebruik te maken van een online krediet. De consument kan na een eenvoudige registratie, op basis van een volledig geautomatiseerd systeem, duurdere aankopen tót € 1000,- in 6 tot 48 termijnen betalen.

 

 

 

Extra bestedingsruimte op maat

Met CreditClick kies je een lening die past bij jouw situatie om je aankopen gespreid te betalen. Ideaal als je voor onverwachtse kosten komt te staan of wanneer je niet ineens al je spaargeld wilt uitgeven.

Meteen zekerheid

Met CreditClick vraag je in een paar minuten een lening aan die perfect past bij je situatie. We zorgen dat je niet te veel leent om betaalproblemen te voorkomen.
Je weet direct of je krediet is goedgekeurd en kunt zo zonder onnodig wachten meteen je aankoop doen.

Duidelijk en eerlijk

Jouw lening, jouw geld! Je betaalt alleen rente over het geld dat je van ons leent alleen zolang je leent. Rente berekenen we per dag. Geen verborgen kosten, geen moeilijke berekeningen en geen verrassingen. We vertellen zonder kleine lettertjes wat je leent en hoeveel rente je betaalt, gewoon in Euro's zodat je zelf niet meer hoeft te rekenen.

 

Meer info? Kijk op CreditClick

 

 

  • Michel

    Geplaatst op dinsdag 9 februari 2021 19:16

    Dat is zeker makkelijk.

Nieuws & updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »