Klantenservice
0
Cleanation - Maandag 18 Januari 2021

Dingen die u moet weten over het poetsen van uw auto

Het poetsen van de auto is verdeeld in twee delen: interieur en exterieur. Het interieur van de auto betekent de stoelen, schuimrubber, tapijten, kofferbak, dak, enz. En exterieur betekent alle buitenste delen van de auto. De carrosseriedetails aan de buitenkant zijn sterk gericht op het behouden van de look van de auto. Het verlengt de levensduur van de lak en geeft het een afwerking en glans die we wensen.

 

Schuim wassen

Kits voor auto-detaillering

 

Het is een basisstap. Voor schuimwassen kan milde zeep of shampoo worden gebruikt. In onze winkel zijn speciale schuimwasproducten van hoge kwaliteit verkrijgbaar. De hele auto wordt met speciaal gereedschap bedekt met een laag schuim. Het schuim verzacht al het vuil en modder dat zich op de auto vormt. 

De velgen, remklauwen, enz. Worden handmatig schoongemaakt met speciale schoonmaakproducten en gereedschappen. En tot slot, met water, wordt de hele buitenkant gewassen. En gedroogd met zachte microvezelhanddoeken.

 

Kleien om extra vuil te verwijderen

Kits voor auto-detaillering

 

Na het schuim wassen wordt de lak gereinigd met een clay bar. Het verwijdert al het extra vuil, stof of modder dat stevig aan de lak is gehecht. Als het oppervlak van de auto na het wassen nog steeds ruig aanvoelt, is kleien een must.

 

Polijsten om krassen, swirls, markeringen en roest te verwijderen 

Kits voor auto-detaillering

 

Na het schoonmaken is de auto klaar voor het polijsten. Het is een zeer cruciale stap bij het detailleren van auto's. De buitenkant van de auto wordt gepolijst met speciale polijstproducten . Alle krassen, swirls, markeringen en oxidaties (roest) worden hersteld. De totale tijd die nodig is voor het polijsten wordt bepaald op basis van de staat van de lak. Het polijsten geeft je auto een extra glans.

 

Waxen of coaten ter bescherming van het polijsten

Kits voor auto-detaillering

 

Na het polijsten zorgt deze stap ervoor dat uw auto goed beschermd is tegen alle omgevingsfactoren. Er worden speciale soorten wax- of keramische coatingproducten gebruikt. 

De waxcoating gaat 3 tot 6 maanden mee. En de keramische coating gaat bijna 1 jaar mee. De coating zorgt voor een extra beschermingslaag aan de buitenkant. Wat veel toevoegt aan de uitstraling van de auto en uw exterieur een showroom-achtige afwerking geeft.

 

Nu is het tijd voor het interieur

Veel autobezitters negeren het interieur van de auto het meest. Maar dit is waar ze een grote fout maken. Alle smerige spullen zoals vlekken, geuren, etensresten, zweet, drankjes, vuil van schoenen, enz. Komen terecht in de auto. Ze hebben veel invloed op de gebruikservaring van uw auto. Nare geuren, vlekken, voedseldeeltjes rondom de binnenkant doden de stemming onmiddellijk. Hier zijn de stappen voor interieurdetails.

 

Reiniging van leer en tapijten

Net als je leren schoenen, heeft ook het autoleer de grootst mogelijke zorg en reiniging nodig. In onze winkel hebben we speciale reinigingsmiddelen voor leer en stof om ervoor te zorgen dat het lang meegaat. En ook de tapijten en kofferbak worden schoongemaakt met speciale producten en gereedschappen. Het omvat veel schrobben, borstelen en stofzuigen om de algehele beste ervaring voor uw auto te krijgen.

 

Reiniging van interne onderdelen 

Kits voor auto-detaillering

 

Alle interne onderdelen zoals ventilatieopeningen, dashboard, ramen en alle andere onderdelen ondergaan ook een diepe reiniging met behulp van stofzuiger, speciale producten, schoonmaakmiddelen, gereedschappen, enz. 

 

Het laatste vleugje geur

Kits voor auto-detaillering

 

Na een grondige reiniging van al het interieur, word het proces afgerond door een luchtverfrisser te spuiten in het interieur. Na de detaillering van je auto krijg je de ervaring van het besturen van een gloednieuwe auto. De glanzende buitenkant en het pas schoongemaakte interieur dragen bij aan de beleving.

 

De duidelijke voordelen van detaillering

  • De routineuze autodetails voegen veel toe aan de marktwaarde van de auto.
  • De eigenaar kan de beste verkoopwaarde krijgen.
  • Het behoudt de algehele look & glans van de auto.
  • De levensduur van de auto wordt langer.

 

Nieuws & updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »